Спортсмени з Житомирщини стали другими у змаганнях з легкої атлетики в Україні

Спортсмени з Житомирщини стали другими у змаганнях з легкої атлетики в Україні

спорт, спортсмени, змагання, чемпіонат, львів, легка атлетика, срібло, медалі
Житомирські спортсмени здобули друге місце на чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів у приміщенні. Львів, січень 2024 року. Фото: Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА

Спортсмени з Житомирщини здобули срібні та бронзові медалі на чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів у приміщенні, який проходив у Львові.

Про це повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА.

У повідомленні йдеться, що чемпіонат пройшов у Львові з 13 по 14 січня 2024 року. Серед 23 команд Житомирська область здобула друге місце.

"Учасники з Житомирщини виграли дев'ять медалей, чотири з яких були найвищого рангу. Єлизавета Шваб стала чемпіонкою України в бігу на 60 метрів, Олександра Любанська — в бігу на 800 метрів, Володимир Савіцький — в стрибках у висоту, Кирило Лампіцький — в бігу на 60 метрів з бар'єром. Вікторія Бондарєва двічі виборола срібло в бігу на 1500 метрів і 800 метрів, Олексій Поліщук став срібним призером у спортивній ходьбі на 5000 метрів. Даніїл Маркевич отримав бронзу в бігу на 200 метрів, а Роман Цьомик — в спортивній ходьбі на 5000 метрів", — пише пресслужба Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту.

За інформацією Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА, чемпіони вибороли можливість представляти Україну на чемпіонаті Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій з легкої атлетики серед юніорів у приміщенні, де змагатимуться команди з 11 європейських країн.

спорт, спортсмени, змагання, чемпіонат, львів, легка атлетика, срібло, медалі
Львів, січень 2024 року. Фото: Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок