Став відомий новий кандидат на посаду голови Сумської ОДА

Став відомий новий кандидат на посаду голови Сумської ОДА

Став відомий новий кандидат на посаду голови Сумської ОДА
.

Голова харківського обласного відділення партії "Самопоміч" та екснардеп Роман Семенуха претендує на посаду голови Сумської облдержадміністрації.

Цю інформацію Роман Семенуха журналістам Суспільного підтвердив телефоном.

На питання хто запропонував піти у кандидати на посаду голови Сумської ОДА та як оцінює власні шанси цю посаду отримати, Роман Семенуха відповідати відмовився.

"Я 5 років у публічній політиці. Маю свою хорошу публічну репутацію. Як воно буде - хай закінчиться цей процес. Я не бачу потреби це коментувати", – каже він.

Роман Семенуха народився у 1977 році. Він був народним депутатом України VIII скликання та членом парламентської фракції "Об'єднання "Самопоміч". Отримав вищу освіту у Харківському державному університеті харчування та торгівлі "Економіка підприємства". З 2014-го є членом політичної партії "Об'єднання Самопоміч".

За 2018 рік Семенуха задекларував два офіси в Харкові (площею 173,7 кв. М і 172,8 кв. М) і квартири в Харкові площею понад 36 кв. м і понад 246 кв. м. Семенуха є кінцевим бенефіціаром ТОВ "ІНТЕХСОФТ" і має корпоративні права в цій фірмі та в ТОВ "УКР ІНФОР ПЛЮС". Також екснардеп задекларував гроші, аудіосистему, нематеріальні активи та фінансові зобов'язання.

Як відомо:

На посаду голови сумської облдержадміністрації претендували також Сергій Лєонов та Інна Пащенко. Обидва подавали свої декларації як кандидати на посаду голови Сумської ОДА. Кандидатуру Інни Пащенко затвердив Кабмін.

Фото: Самопоміч

На початок