На Херсонщині за добу через обстріли РФ одна людина загинула, семеро поранених

На Херсонщині за добу через обстріли РФ одна людина загинула, семеро поранених

Руїни будинків, удар КАБами, Берислав, Херсонщина
Зруйновані обстрілами будинки в одному із населених пунктів Бериславського району, Херсонщина, листопад 2023 р. Фото: Поліція Херсонської області/Telegram

Внаслідок обстрілів російськими військами Херсонської області протягом доби загинула одна людина, ще семеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Російські війська 125 разів били по Херсонщині з мінометів, артилерії, РСЗВ "Град", танків, авіації та безпілотників, зокрема використали чотири "Shahed". За добу випустили по території області 639 снарядів, по Херсону — 31, йдеться в повідомленні.

Обстрілювали житлові квартали населених пунктів Херсонщини, влучили в об'єкти критичної інфраструктури у Херсоні та Херсонському районі, а також у склад гуманітарної допомоги у Бериславському районі, повідомив Прокудін.

Що відомо про обстріли Херсонщини 4 січня 2023 року

Російська армія вдарила по Станіславу на Херсонщині. Одна людина загинула, двоє поранених. Пошкоджені приватні будинки та автомобілі. Також у населеному пункті зникла електрика.

Російські військові обстріляли центральну частину Херсона. Поцілили в будинок, є поранена.

Армія РФ з мінометів та дронів-камікадзе вдарили по Новобериславу на Херсонщині. Поранений чоловік, його доправили до лікарні. Також атакувала Новотягинку. Поранена жінка, її ушпиталили.

Підписуйтеся на новини Суспільне Херсон у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube.

На початок