Принц Гаррі та Меган Маркл оприлюднили кошторис виступів

Принц Гаррі та Меган Маркл оприлюднили кошторис виступів

Принц Гаррі та Меган Маркл оприлюднили кошторис виступів
. АР

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл склали кошторис, за яким їхній гонорар за один виступ має становити 250 тисяч доларів.

Менеджер пари повідомив, що раніше пара планувала виступати не менше ніж за мільйон доларів, передає Mirror. Однак наразі реалістичнішими є суми від 250 до 400 тисяч доларів.

Їхні запити відповідають запитам королівської родини, попри те, що пара відмовилася від королівських привілеїв. Так, серед іншого, вони хочуть, щоб їм повідомляли хто буде запрошувати їх на сцену, а також хто раніше виступав на заходах, в яких вони братимуть участь.

Окрім того, у "Формі запиту на віртуальну подію" сказано, що Гаррі та Меган хочуть знати про всі "корпорації, приватних осіб, членів організації та урядові структури чи організації", пов’язаних із подією.

Що відомо

  • Герцог і герцогиня Сассекські домовилися із стрімінговим сервісом Netflix про створення низки програм, в яких вони можуть з'явитися.
  • Принц Гаррі та Меган Маркл оголосили про намір скласти основні обов’язки, пов’язані з королівською сім'єю Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії. 18 січня стало відомо, що вони більше не використовуватимуть свій королівський титул і не отримуватимуть фінансування на виконання королівських обов'язків.
  • З 31 березня вони припинили виконувати обов'язки членів королівської родини.
  • Дружина принца Гаррі американська акторка Меган Маркл уклала контракт з Disney, в рамках якого буде озвучувати героїв мультфільмів.
  • У мережі опублікували світлину королеви Єлизавети, зроблену під час зйомок різдвяної промови в Віндзорському замку. Її величність сидить на тлі прикрашеної ялинки, а праворуч від неї стоять фотографії членів монаршої родини. Проте там не було фото принца Гаррі, його дружини Меган і їхнього сина Арчі.
  • Тим часом стрімінговий сервіс Netflix відкрив безкоштовний доступ до восьми серіалів та фільмів власного виробництва. Для їх перегляду не потрібно буде реєструватися та купувати підписку.
На початок