Чинний мер Одеси Геннадій Труханов балотуватиметься на посаду міського голови

Чинний мер Одеси Геннадій Труханов балотуватиметься на посаду міського голови

Чинний мер Одеси Геннадій Труханов балотуватиметься на посаду міського голови
. Фото: Facebook/Довіряй ділам

Політична партія "Довіряй ділам" висунула в кандидати чинного мера Одеси Геннадія Труханова на посаду міського голови. Про таке повідомили на з'їзді партії, розповіла Суспільному прессекретарка Одеської міської ради Наталя Мальцева.

На своїй сторінці в Facebook Геннадій Труханов запевнив, що на вибори йде з командою, з якою працював 5 років, та має намір продовжити "розпочаті в місті перетворення".

Зазначимо, у травні 2014 року на позачергових виборах міського голови Геннадія Труханова обрали на посаду мера. 27 жовтня 2015 року за результатами чергових виборів міських голів його вдруге обрали мером Одеси.

Нагадаємо, від партії “Європейська солідарність" планує взяти участь у виборах міського голови Одеси програміст Петро Обухов.

Політична партія “Слуга народу” висунула в кандидати на посаду міського голови одеського гумориста та ведучого Олега Філімонова.

Раніше стало відомо, що голова громадської організації "Асоціація жінок України "Дія", продюсерка Наталія Делієва балотуватиметься у мери Одеси від партії "Голос".

Натомість партію "За майбутнє" колишнього очільника Одеської обласної державної адміністрації Ігоря Палиці на майбутніх виборах мера представлятиме очільник місцевого осередку політсили Сергій Калінчук.

Що відомо

  • Місцеві вибори призначені на 25 жовтня 2020 року. Одночасно на всій території країни виборці обиратимуть представників місцевих органів влади та міських голів.
  • У липні 2019-го Верховна Рада підтримала новий виборчий кодекс, тому вибори на місцях відбуватимуться за новою системою.
  • Згідно з опитуванням соціологічної групи "Рейтинг", у місцевих виборах планують взяти участь 59% українців, але 56% вважають, що після них ситуація у їхньому населеному пункті не зміниться. 27% українців думають, що вибори принесуть зміни на краще, а 8% — гірше.
На початок