У Чернівцях призначили нового директора комунального підприємства "Реклама"

У Чернівцях призначили нового директора комунального підприємства "Реклама"

У Чернівцях призначили нового директора комунального підприємства "Реклама"
. Фейсбук-сторінка Василя Забродського

Журналіст Василь Забродський став керівником Чернівецького комунального підприємства "Реклама". Його вже представили колективу.

Про це Суспільному Буковина сказав заступник міського голови Дмитро Сірман.

Василь Забродський володіє товариством "ТРК"ЗЕТ-ПРО", яке здійснює діяльність у сфері телевізійного мовлення. Засновник громадської організації "Майдан третя хвиля". Раніше його програма виходила на телеканалі "Чернівецький промінь".

Згідно з декларацією, Василь Забродський та його дружина не мали жодних прибутків минулого року. Водночас Забродський вказав, що вони володіють двома квартирами та двома машинами.

Що відомо

  • Колишня журналістка телеканалу “Чернівецький промінь”Антоніна Фігель стала радницею міського голови Чернівців. Наразі вона працює в пресслужбі міськради. Водночас на посаду радниці претендує ще одна колишня журналістка телеканалу.
  • Засновником "Чернівецького променя" є Роман Скигар. Згідно з даними Youcontrol, він є уповноваженим партії "Рідне місто". Членом фракції "Рідне місто" є секретар ради Василь Продан, який зараз виконує обов'язки міського голови.
  • Секретар міськради Василь Продан звільнив Тараса Унгуряна з посади директора комунального підприємства "Реклама". Аргументував це тим, що підприємство під керівництвом Унгуряна розміщувало рекламу без дозволів. Водночас сам Унгурян каже, що він на лікарняному, а з текстом наказу про звільнення його не ознайомили.
На початок