Степанов та Одеська облрада: у міністра заперечили висування від "Слуги народу"

Степанов та Одеська облрада: у міністра заперечили висування від "Слуги народу"

Ексклюзивно
Степанов та Одеська облрада: у міністра заперечили висування від "Слуги народу"
.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов не планує балотуватися до Одеської обласної ради від партії "Слуга народу". Про таке Суспільному повідомили в пресслужбі міністра.

"Боже звідки ви взяли цю інформацію? Наскільки нам відомо, міністр наразі концентрує усю увагу на питаннях охорони здоров‘я", – наголосили в пресслужбі Степанова.

Зазначимо, народна депутатка від фракції "Голос" Соломія Бобровська повідомила, що Степанов балотуватиметься до облради Одещини за першим номером у списку партії "Слуга народу". Про таке нардепка написала на своїй сторінці в Facebook.

Таку інформацію у своєму Telegram-каналі також оприлюднив народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, 12 січня 2017 року п'ятий президент України Петро Порошенко призначив Максима Степанова керівником Одеської обласної державної адміністрації. 10 квітня 2019 його звільнили. З 30 березня 2020 року Степанов очолює міністерство охорони здоров'я.

Що відомо

  • Місцеві вибори призначені на 25 жовтня 2020 року. Одночасно на всій території країни виборці обиратимуть представників місцевих органів влади та міських голів.
  • У липні 2019-го Верховна Рада підтримала новий виборчий кодекс, тому вибори на місцях відбуватимуться за новою системою.
  • Згідно з опитуванням соціологічної групи "Рейтинг", у місцевих виборах планують взяти участь 59% українців, але 56% вважають, що після них ситуація у їхньому населеному пункті не зміниться. 27% українців думають, що вибори принесуть зміни на краще, а 8% — гірше.

Читайте також

На початок