Рівненський Верес вирвав нічию у матчі проти житомирського Полісся

Рівненський Верес вирвав нічию у матчі проти житомирського Полісся

Верес проти Полісся
. Фото: Instagram Вереса

Рівненський Верес 1 грудня на останній хвилині вирвав нічию у житомирського Полісся в поєдинку в рамках 16-го туру УПЛ.

Номінально виїзний для рівнян поєдинок відбувся на стадіоні Авангард, оскільки гра стартового туру чемпіонату Верес — Полісся у липні відбулася у Житомирі.​​​​​​​

Гол житомиряни забили на 68 хвилині: подача кутового з лівого флангу і після скидання партнера головою Борис Крушинський впіймав м‘яч на льоту, в дотик пробивши з лінії штрафного майданчика.

На 90+6 хвилині рівняни, провівши останню атаку, зуміли вирвати для себе нічию, відзначився Михайло Шестаков.

Історія протистоянь

У новітній історії суперники провели вісім офіційних поєдинків: п'ять – у рамках чемпіонату Другої ліги, два – у Першій лізі та ще один — влітку в УПЛ, повідомили у пресслужбі рівненської команди. Перевага за кількістю перемог – на боці Вереса.

Востаннє Верес обігрував житомирян в офіційному матчі у чемпіонському сезоні Першої ліги навесні 2021 року — 2:0 завдяки голам Дмитра Нємчанінова і Михайла Сергійчука.

У нинішньому сезоні в липневій грі Верес — Полісся, яка відбулася у Житомирі, перемогу святкували зелено-жовті — 2:0. Голами відзначилися Бені Макуана і Пилип Будківський.

Останній дотепер матч між Вересом і Поліссям відбувся у вересні цього року і мав статус товариського. У тій грі перемогли рівняни завдяки м'ячам Миколи Гайдучика, Максима Марусича і Романа Ковалюка.

Позиції команд

До цього поєдинку Полісся було на другій сходинці турнірної таблиці УПЛ, Верес — на 14-й. По завершенню матчу позиції не змінились.

У Вереса в 15-ти матчах дві перемоги, шість нічиїх та сім поразок. У Полісся дев'ять, чотири та три відповідно.

Наступні матчі

Згідно з календарем УПЛ, наступний матч Верес проведе проти донецького Шахтаря 8 грудня, це буде виїзний для рівнян поєдинок.

У Полісся наступний матч запланований на той же день проти команди Дніпро-1.

Суспільне Рівне у Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок