Волонтери з Рівного передадуть понад 50 "коробок вдячності" для медиків та бійців

Волонтери з Рівного передадуть понад 50 "коробок вдячності" для медиків та бійців

У Рівному волонтерки проєкту "Теплі долоні" спакували понад 50 "коробок вдячності" для українських військовослужбовців та медиків. Ці подарунки капелани церкви "Благодать" 3 грудня повезуть на стабілізаційні пункти та у підрозділи Харківщини.

Про це Суспільному розповіла керівниця проєкту Наталія Селецька.

12-річна Ліза — переселенка з Харкова. Вона спакувала подарунок для військового, туди поклала шкарпетки, мед, солодощі, посуд, печиво, Новий завіт, каву, чай. Також дівчинка написала два листи зі зверненням до бійця:

"Мій тато так само — воїн, звати його Дмитро. Хотілося б, щоб цей подарунок дістався воїну на ім'я Дмитро. Здоров'я та перемоги", — написала Ліза в одному із листів до військового.

Подарунковий бокс для військових
Фото: Суспільне Рівне

"Коробки вдячності" для захисників й медиків
Фото: Суспільне Рівне

"Коробки вдячності" для захисників й медиків
Фото: Суспільне Рівне

Волонтерка Ольга Сидорчук виїхала з Авдіївки на другий день повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

"У мене чоловік теж знаходиться в ЗСУ. Це солідарність до інших чоловіків і жінок, у котрих чоловіки там знаходяться. Все це робиться з любов'ю, щоб вони пам'ятали, що про них піклуються і дбають тут, і чекають на них. Слово Боже будемо класти, щоб вони не тільки підкріпляли свою плоть, а й свій дух", — розповіла волонтерка.

Волонтерка Ольга Сидорчук
Фото: Суспільне Рівне

Малюнки для військових
Фото: Суспільне Рівне

Восени 2022 року 19-річний син Наталії Власенко Анатолій пішов добровольцем у Збройні сили України. Він загинув у липні 2023 року на Херсонському напрямку.

"Мені дуже хочеться підтримувати наших хлопців і далі, тому ми тут як волонтери збираємо ці коробки", — наголосила жінка.

Волонтерка Наталія Власенко
Фото: Суспільне Рівне

Волонтери організували акцію у міському центрі допомоги "Благодать". Загалом військовим та медикам передадуть сотні подарунків.

"Частину з них отримають медики, які на стабілізаційних пунктах рятують життя наших захисників. Серед них є і жінки, яким теж ми дуже вдячні. Також нашим хлопцям, яких по підрозділах будуть відвідувати наші капелани", — розказала керівниця проєкту "Теплі долоні" Наталія Селецька.

керівниця проєкту «Теплі долоні» Наталія Селецька
Фото: Суспільне Рівне

Також вона додала, що капелани церкви "Благодать" повезуть подарунки на Куп'янський напрямок 3 грудня.

Суспільне Рівне в Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок