У Хмельницькому стартували зйомки документального фільму про спецпризначенців

У Хмельницькому стартували зйомки документального фільму про спецпризначенців

У Хмельницькому стартували зйомки документального фільму про спецпризначенців
. Фото: armyinform

У Хмельницькому пройшли зйомки повнометражної національної документальної стрічки. Її робоча назва "Про Сили спеціальних операцій", за словами авторів стрічки, на кіноекрани вона вийде вже у 2020 році. Про це пише Armyinform.

Розпочали знімання фільму у Хмельницькому. Знімальна група під керівництвом незалежних авторок, режисерок, виробниць і дистриб’юторок кінопродукції Анни Мартиненко і Тетяни Кулаковської у центрі міста фільмували повернення з ротації наших захисників.

Авторки кажуть, що зйомки у Хмельницькому – це їхній перший виїзд. Фото: armyinform
Авторки кажуть, що зйомки у Хмельницькому – це їхній перший виїзд. Фото: armyinform. Фото: armyinform

«Три дні й одну ніч знімальна група провела з героями майбутнього фільму – спецпризначенцями, на тактичному полі, на заняттях з повітрянодесантної, вогневої і спеціальної підготовки. Фільмували героїв у повному бойовому спорядженні під час стрибків з парашутами, швидкої доставки та евакуації груп повітряним шляхом за допомогою канатів. Писали за кавою-чаєм мобілізованих і ветеранів, які у складі підрозділів спеціального призначення працювали зимою 2014-го в Криму і від перших днів російсько-української війни на Донбас», - йдеться у повідомленні.

У центрі Хмельницького фільмували сцену повернення з ротації наших захисників. Фото: armyinform
У центрі Хмельницького фільмували сцену повернення з ротації наших захисників. Фото: armyinform. Фото: armyinform

Авторки кажуть, що зйомки у Хмельницькому – це їхній перший виїзд, це старт. Разом із тим, додають, що від Командування ССО отримали чималий архів відео- і фотооповідей та інтерв’ю.

Читайте також

На початок