Іноземця, який зник під час катання на яхті в Одесі, знайшли мертвим

Іноземця, який зник під час катання на яхті в Одесі, знайшли мертвим

Іноземця, який зник під час катання на яхті в Одесі, знайшли мертвим
. Суспільне Одеса

Громадянина Нігерії Обарі-Марка Калеба, який зник під час прогулянки на яхті, знайшли мертвим. Інформацію про це кореспондентам Суспільного підтвердила представниця пошукової платформи "911".

За інформацією пошукової платформи, тіло Калеба знайшли 12 вересня близько 15:30.

Нагадаємо, як розповів Суспільному координатор пошукової платформи "911" Олександр Сопельник, Обарі-Марк Калеб зник 20 серпня.

За його словами, Калеба запросила в яхт-клуб "Совіньйон" його знайома. 20 серпня він сів на яхту разом з вісьмома пасажирами. Судно перебувало на відстані чотирьох кілометрів від берега. Коли повернулось, пасажири вийшли, а Калеба не було.

На пляжі біля яхт-клубу на чоловіка чекав друг, який прибув з ним до Одеси. Пасажири віддали йому речі зниклого й телефон. Розповідати, що сталось, відмовились, зазначив Сопельник.

Пізніше у дописі на своїй сторінці на Facebook Віра Топалова, яка запросила Калеба на яхту, розповіла, що 20 серпня близько 16:15, коли яхта встала на якір у відкритому морі, Калеб пішов купатися разом з іншими відпочиваючими. Через декілька хвилин, за словами жінки, вона почула, як Калеба почали шукати.

Зазначимо, у дописах пошукової платформи "911" стверджували, що Віра не виходить на зв'язок та "ніяк не сприяє пошукам". Що у свою чергу жінка заперечила.

Суспільне Одеси готове надати право учасникам подій висловити свою позицію. Для цього пропонуємо зв'язатися з редакцією у будь-який зручний спосіб.

Читайте також

На початок