Російський снаряд влучив у будинок у Херсоні: загинула людина

Російський снаряд влучив у будинок у Херсоні: загинула людина

Влучання снаряда РФ у будинок, Херсон
Повалене дерево та розкидана цегла після влучання снаряда РФ у будинок, Херсон, 16 листопада 2023 р. Фото: Суспільне Херсон

Російська армія вранці 16 листопада обстріляла Херсон. Снаряд влучив у приватний будинок. Загинув 67-річний чоловік.

Про це в Telegram повідомила прокуратура Херсонської області.

За даним фактом правоохоронці розпочали досудове розслідування щодо порушення військовими РФ законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством, йдеться в повідомленні.

Згодом керівник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін уточнив, що армія РФ обстріляла Корабельний район Херсона. Також він повідомив про поранену 54-річну жінку.

"У неї – вибухова травма та уламкове поранення чола і стегна. Потерпілій надають допомогу", — йдеться в повідомленні.

Також під ранкові обстріли потрапив і громадський транспорт у Херсоні. Про це в Telegram повідомив керівник міської військової адміністрації Роман Мрочко.

В автобусі вибиті вікна. Інформації про загиблих та поранених немає, йдеться в повідомленні.

Що відомо про обстріли Херсонщини 15 листопада 2023 року

Протягом доби на Херсонському напрямку військові РФ з артилерії обстріляли Херсон, Чорнобаївку, Комишани, Антонівку, Львове, Велетенське, Іванівку та Садове.

Російські військові вдарили по центру Херсона, також обстріляли його передмістя. Пошкоджений заклад освіти. Були загоряння через обстріли. Загиблих та поранених немає.

Армія РФ упродовж доби 94 рази обстріляла Херсонщину, випустила по її території понад 530 снарядів. Била по житлових кварталах. Одна людина поранена.

На початок