Коронавірус у вчителів: у Черкасах 11 класів йдуть на карантин

Коронавірус у вчителів: у Черкасах 11 класів йдуть на карантин

У Черкасах 11 класів школи №8 йдуть на карантин, оскільки на коронавірус захворіло чотири вчителя цієї школи. Про це повідомив керівник міського Департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов.

За слова Воронова, інфіковані вчителі контактували з одинадцятьма класами, тому учнів відправляють на дистанційну форму навчання.

Що відомо

  • У 2-ому класі Черкаської школи №19 та 1-ому класі школи №8 виявили випадки коронавірусу. Діти на 2 тижні йдуть на карантин. Учні на цей період навчатимуться дистанційно.
  • На карантині перебувають 2-й клас у школі №19, 3-й клас у 17 школі. 
  • Епідемічна ситуація в області дозволяла розпочати навчальний рік 1 вересня. Про це повідомляла очільниця обласного Управління охорони здоров'я Лариса Кошова. Зі слів керівниці обласного управління освіти Ольги Чепкої, дотримання карантинних вимог школярами чи студентами має контролювати керівництво закладів. Працівників повинні забезпечити засобами індивідуального захисту та дезінфекторами, на вході вимірювати температуру. Якщо у школі учнів масками не забезпечують, це повинні зробити батьки.

Читайте також

На початок