До дня деокупації у Херсоні відбулась зустріч з учасниками Всеукраїнського форуму військових письменників

До дня деокупації у Херсоні відбулась зустріч з учасниками Всеукраїнського форуму військових письменників

Зустріч письменників у Херсоні
Херсон. Зустріч з учасниками всеукраїнського форуму військових письменників, 12 листопада 2023 року. Фото: Херсонська ОВА/Telegram

У Херсоні до дня визволення міста від російських окупантів відбулась зустріч з учасниками Всеукраїнського форуму військових письменників.

Про це у Telegram повідомила Херсонська ОВА.

Під час заходу херсонські автори зачитали свої твори, присвячені окупації та звільненню регіону. Співробітники обласної бібліотеки презентували фотосушку "Нескорений Херсон". На ній зібрані світлини перших днів окупації та спротиву, який чинили містяни. Крім цього, учасники форуму обговорили труднощі, які наразі долають митці.

Як повідомила ОВА, участь у зустрічі взяли участь співзасновниця форуму, директорка Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Р. Іваничука Тетяна Пилипець та письменниця, поетеса, громадська діячка з Львівщини Ольга Криштопа.

Також в Івано-Франківському обласному краєзнавчому музеї до річниці визволення Херсона відкрили виставку "Херсонська каплиця". Це — відеоінтерв'ю та фотографії з деокупованого міста, сконструйовані в цілісну композицію франківським дизайнером і художником Яремою Стециком.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок