Суд поновив на посаді Недригайлівського селищного голову Костянтина Волкова

Суд поновив на посаді Недригайлівського селищного голову Костянтина Волкова

Суд поновив на посаді Недригайлівського селищного голову Костянтина Волкова
. Фото з Facebook/Костянтин Волков

10 листопада Сумський окружний адміністративний суд прийняв рішення поновити на посаді Недригайлівського селищного голову Костянтина Волкова. Інформацію про це чоловік підтвердив Суспільному у телефонній розмові.

"Без коментарів, справедливість взяла верх", — зазначив Костянтин Волков.

"Визнати протиправним та скасувати рішення Недригайлівської селищної ради від 2 травня 2023 року "Про дострокове припинення повноважень Недригайлівського селищного голови Костянтина Волкова. Поновити Костянтина Волкова на посаді Недригайлівського селищного голови. Стягнути з Недригайлівської селищної ради на користь Волкова середній заробіток за час вимушеного прогулу у розмірі 138 тис. 291 грн", — йдеться у рішенні суду.

Дане судове рішення може бути оскаржене в апеляційній інстанції.

Що відомо про справу Костянтина Волкова

  • За даними судового реєстру, адміністративний позов про визнання протиправним рішення Недригайлівської селищної ради про припинення його повноважень та поновлення на посаді Костянтин Волков подав у травні 2023 року.
  • Рішення про дострокове припинення повноважень Костянтина Волкова прийняли депутати Недригайлівської ОТГ 2 травня на сесії селищної ради. Тоді ж обов'язки голови громади перейшли до новообраного секретаря селищної ради Алли Подпрятової.
  • Очолив Недригайлівську громаду Костянтин Волков у 2020 році.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок