Загиблий в зоні ООС прикарпатець. Що відомо про бійця (оновлено)

Загиблий в зоні ООС прикарпатець. Що відомо про бійця (оновлено)

Загиблий в зоні ООС прикарпатець. Що відомо про бійця (оновлено)
. Facebook/14 окрема механізована бригада

Молодший сержант Тарас Кубійович, який загинув у зоні проведення ООС, воював у 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого. Про це пишуть на однойменній сторінці у Facebook.

Військовослужбовець захищав Україну впродовж шести років. Загинув - поблизу села Причепилівка Луганської області. Чоловікові було 50 років.

"Тараса Кубійовича вбито зі стрілецької зброєї. Ворог вів прицільний вогонь, результатом якого стало поранення, несумісне з життям, побратима. Був дуже відповідальною людиною, сумлінним військовослужбовцем", - розповіла Суспільному Карпати начальниця пресслужби чотирнадцятої окремої механізованої бригади Надія Замрига

"6 вересня, внаслідок цинічного і підлого зриву перемир’я збройними формуваннями Російської Федерації, ворожа куля обірвала життя нашого побратима молодшого сержанта Кубійовича Тараса Степановича… Війна, попри думку багатьох, триває… Безжальна, брудна, безчесна, - йдеться у повідомленні. - Брате, допомагай нам із небес… Допоможи знищити російську гниль, що отруїла українську землю, що ніколи не мала і не має честі, помститися за кожного загиблого українського воїна… Спочивай із миром, побратиме..."

Командування та особовий склад бригади висловлюють співчуття рідним та близьким Тараса Кубійовича.

Нагадаємо, шостого вересня у російсько-українській війні загинув прикарпатець Тарас Кубійович. Про смерть бійця на Сході України повідомив голова ГО "Городенківське районне об’єднання учасників АТО" Михайло Човганюк.

На початок