Підозрюваного у підпалах Пустинського перевели до лікарні

Підозрюваного у підпалах Пустинського перевели до лікарні

Підозрюваного у підпалах Пустинського перевели до лікарні
.

Віктор Пустинський, якому оголосили про підозру в підпалі авто та незаконному зберіганні понад десяти тисяч боєприпасів, у лікарні. Про це пише видання "Рівне вечірнє". До медзакладу його перевели із слідчого ізолятора. Після суду, який обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, Пустинського тримали в поліцейському ізоляторі.

Як пояснив Суспільному начальник відділу комунікації поліції області Антон Крук, вчора зранку, 21 грудня, Віктора Пустинського передали з поліцейського ІТТ до СІЗО.

– Поки він перебував в ізоляторі, то скарг на умови утримання і дії поліцейських у нього не було. Повідомлення про його травмування до нас надійшло від чергового СІЗО сьогодні о 16:20, йдеться про тілесні ушкодження, які він отримав з власної необережності, – повідомив Антон Крук.

Оскільки слідчий ізолятор не входять в систему Нацполіції, то інформацію про характер травм та яким чином вони були отримані, Суспільне запитуватиме у СІЗО уже завтра.

Читайте по темі: "Я і замовник, і виконавець": як у Рівному брали під варту підозрюваного у підпалах машин

Нагадаємо, Віктора Пустинського затримали на початку тижня після підпалу авто у центрі Рівного. У його гаражі під час обшуку знайшли цілий арсенал зброї та боєприпасів. Суд відправив його під варту на час слідства без права внесення застави. У поліції також не відкидають його причетність до замаху на голову Рівненського міського суду Петра Денисюка, що сталось у лютому. У суді Віктор Пустинський заявив, що таким чином буцімто карав "негідників". Правоохоронці знайшли під час обшуку також список жертв.

Як пройшов суд та що говорили сторони – дивіться у сюжеті:

Читайте по темі: Стало відомо, які травми отримав Пустинський у рівненському СІЗО

Автор: Іван Марчук

На початок