Армія РФ вдарила по Бериславському району на Херсонщині: поранена людина

Армія РФ вдарила по Бериславському району на Херсонщині: поранена людина

Армія РФ вдарила по Бериславському району на Херсонщині: поранена людина
. Зруйнована обстрілами вулиця в одному із сіл, Херсонщина, 19 жовтня 2023р. Фото: Поліція Херсонської області/Facebook

Російська авіація вночі 23 жовтня скинула керовані авіабомби на декілька населених пунктів Бериславського району Херсонської області.

Про це в Telegram повідомила Херсонська обласна прокуратура.

Станом на 07:30 відомо про одного травмованого — 52-річний чоловік отримав осколкові поранення його шпиталізували, йдеться в повідомленні.

Правоохоронці за даним фактом розпочали досудове розслідування щодо порушення військовими РФ законів та звичаїв війни повідомили в прокуратурі.

Керівник пресофісу ОВА Олександр Толоконніков в марафоні "Суспільне. Спротив" повідомив, що армія РФ від початку доби 23 жовтня скинула 12 авіабомб на правобережжя Херсонської області.

"Дуже багато повітряних тривог було цієї ночі, 12 авіабомб скинули росіяни вже з початку доби, з нуля годин, за вчорашній день — понад 20. Приблизно о другій ночі в Тягинці чоловік отримав скалкові поранення і був шпиталізований", — сказав він.

Як повідомив у Telegram очільник МВС Ігор Клименко, упродовж ночі війська РФ випустили 14 керованих авіабомб по Тягинці, Придніпровському та Микільському на Херсонщині. Через атаки поранена людина. Також російська армія обстріляла Кізомис.

Що відомо про обстріли Херсонщини 22 жовтня 2023 року

За добу на Херсонському напрямку російська армія завдала авіаційних ударів в районах населених пунктів Ольгівка, Львове, Тягинка, Токарівка, Понятівка і Барвінок. З артилерії та мінометів обстріляла Іванівку, Станіслав та Херсон.

Російська армія з тимчасово окупованого лівобережжя кілька разів завдала ударів по Херсону. Через обстріли пошкоджені будинки, територія одного з підприємств у Дніпровському районі.

Від початку доби армія РФ випустила 12 керованих авіабомб по Херсонщині. Були влучання у Херсонському районі та трьох селах Бериславського. В обласному центрі російські військові атакували житлові будинки, а також будівлю транспортного та харчового підприємства.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок