Футзалісти франківського "Урагану" забили суперникам із Сумщини десять голів

Футзалісти франківського "Урагану" забили суперникам із Сумщини десять голів

Футзалісти франківського "Урагану" забили суперникам із Сумщини десять голів
. Фото: ФК "Ураган"

Футзальний клуб з Івано-Франківська "Ураган" з рахунком 10:0 переміг команду "Рятувальник" із міста Ромни, що у Сумській області. Поєдинок сьомого туру чемпіонату України з футзалу зіграли 22 жовтня у Сумах.

Матч транслювали на офіційному YouTube-каналі Асоціації футзалу України.

У першому таймі франківці забили один м’яч у ворота суперника — на четвертій хвилині рахунок відкрив Ігор Корсун. На одинадцятій хвилині зустрічі "Рятувальник" не реалізував пенальті — м’яча відбив голкіпер "Урагану" Олександр Сіріцький.

Упродовж другого тайму команда з Івано-Франківська забила дев’ять голів. Двічі у воротах суперника відзначилися Петро Шотурма, Артем Фаренюк та Ігор Корсун. По одному голу забили Михайло Грицина, Назар Швед і Андрій Британ.

Головний тренер "Урагану" Максим Павленко у післяматчевому коментарі сказав, що гравці основного складу команди сьогодні підтвердили свій високий клас і майстерність.

"Гравці відчули на собі у першому таймі, що "Рятувальник" — це не проста команда. І в перерві наголосили на тому, що в жодному разі не треба розслаблятися. На другий тайм вийшли зібрано і зіграли, як потрібно для перемоги. Виконавча майстерність сьогодні була на найкращому рівні", — розповів Максим Павленко.

Головний тренер "Рятувальника" Ігор Салівон сказав, що його підопічні провели хороший перший тайм, однак два пропущені м’ячі одразу після перерви психологічно "розбили" його команду.

"Дуже непоганим був перший тайм. Ми заслуговували на один забитий гол. А в другому таймі гра закінчилася після третього м’яча. Далі на полі була вже одна команда. Ми не маємо права так грати", — каже Ігор Салівон.

За підсумком семи зіграних поєдинків на чемпіонаті України з футзалу, "Ураган" здобув 16 залікових балів. Команда посідає перше місце у турнірній таблиці. Наступний матч франківці зіграють 28 жовтня проти клубу "Кардинал-Рівне".

Підписуйтеся на новини Суспільне Івано-Франківськ у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube

На початок