Під Бахмутом загинув боєць з Херсонщини Віктор Семенюк

Під Бахмутом загинув боєць з Херсонщини Віктор Семенюк

Ексклюзивно
Військовий Віктор Семенюк
. Боєць з Херсонщини Віктор Семенюк Фото надала Наталя Яценко

На Бахмутському напрямку 13 жовтня 2023 року загинув військовий, житель Львового Тягинської громади Херсонської області Віктор Семенюк. Він попав під мінометний обстріл. Про це Суспільному розповіла місцева жителька Наталя Яценко.

За її словами, до війни працював в Національній поліції. Під час окупації з друзями створили свій партизанський рух в селі, розвідували ситуацію і передавали інформацію ЗСУ.

"Наша територія була окупована з перших днів війни, але в село війська РФ зайшли 16 березня. В селі патрулювали вдень жінки, вночі чоловіки, при в'їзді в село завжди були люд. Російські військові з траси спостерігали за нами, але не заходили в село. Вони думали, що в нас переховуються озброєні ЗСУ. Не могли повірити, як можуть люди без зброї чинити такий спротив", — згадує Наталя Яценко.

Під Бахмутом загинув боєць з Херсонщини Віктор Семенюк
Військовий з села Львове Тягинської громади Херсонської області Віктор Семенюк Фото надала Наталя Яценко

Також жінка розповіла, що виїхавши з окупації Віктор Семенюк пішов працювати в Одесі в поліцію охорони, потім перевівся до Миколаєва і вступив до добровольчого підрозділу "Лють", так і потрапив на Бахмутський напрямок. У нього залишилися мама та сестра.

Також 17 жовтня на південному напрямку у бою загинув військовий з Каховки Херсонської області Олексій Литвиненко.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок