Опалення у житлових будинках Сум почнуть вмикати 20 жовтня

Опалення у житлових будинках Сум почнуть вмикати 20 жовтня

Уточнено

У Сумах опалення у житлових будинках почнуть вмикати з 20 жовтня.

Про це у коментарі Суспільному повідомила керуюча справами виконавчого комітету Юлія Павлик.

Посадовиця зазначила, що вони отримали нові температурні графіки від гідрометцентру і на засіданні комісії з питань ТЕБ і НСМіська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. прийнято рішення розпочати опалювальний сезон у житлових будинках з 20 жовтня.

Для підключення всіх будинків тепловикам знадобиться мінімум 3 дні, зазначили у міськраді. Наразі всі дитсадки, школи (окрім школи № 9) та лікарні (за винятком п’яти амбулаторій, що розміщуються в житлових будинках) підключені до опалення.

10 жовтня комісія з питань ТЕБ і НС ухвалила рішення стосовно того, що з 11 жовтня дитячі садки, школи та лікарні Сум можуть вмикати опалення.

Що відомо про погоду на Сумщині 19-21 жовтня

  • За даними Сумського обласного гідрометцентру, 19 жовтня прогнозують мінливу хмарність, вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Температура повітря вночі +1°..+6°, вдень +5°..+10°.
  • 20 жовтня очікується хмарність, вночі місцями невеликий дощ, вдень теж дощ. Температура повітря вночі 0°..+5°, вдень +2°..+7°.
  • 21 жовтня також буде хмарно, очікується дощ, вночі місцями туман. Вітер північно-східній 7-12 м/с. Температура повітря вночі +5°..+10°, вдень +8..+13°.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок