У центрі Києва просто неба відбувається концерт класичної музики

У центрі Києва просто неба відбувається концерт класичної музики

У центрі Києва просто неба відбувається концерт класичної музики
. Євген Шульгат, Суспільне

На Софійській площі у Києві у супроводі великого симфонічного оркестру Київського муніципального театру опери та балету відбувається концерт "Зірки світової опери".

На заході виступають шестеро співаків - Ольга Кульчинська, Людмила Монастирська, Валентин Плужніков, Валентин Дитюк, Андрій Бондаренко і Євген Орлов.

Програма складається з творів світової оперної класики: Россіні, Верді, Пуччіні, Бізе, Микола Лисенко і Мирослава Скорик.

На Софійській площі просто неба розпочався концерт класичної музики
Концерт "Зірки світової опери". Євген Шульгат, Суспільне

Через карантин для деяких артистів – це перший виступ за останні пів року. Всі солісти, які виступають - випускники київської консерваторії. Солісти Валентин Дитюк та Ольга Кульчинська розповіли кореспонденту Суспільного, що завжди залюбки виступають для української аудиторії.

Вхід на концерт безкоштовний і з дотриманням карантинних заходів. Перед сценою розмістили півтори тисячі стільців на безпечній відстані один від одного.

Що відомо

  • Кабінет міністрів продовжив адаптивний карантин на два місяці до 31 жовтня у зв’язку зі збільшенням кількості хворих на коронавірус в Україні та закрив в'їзд іноземцям майже до кінця вересня.
  • В Україні за 28 серпня виявили 2481 випадок коронавірусної інфекції. Це новий рекорд. 29 серпня виявили 2096 випадків COVID-19.
На початок