На Чернігівщині попрощалися з двома бійцями ЗСУ, які загинули на Донеччині: Сергієм Риленком та Віталієм Аверкіним

На Чернігівщині попрощалися з двома бійцями ЗСУ, які загинули на Донеччині: Сергієм Риленком та Віталієм Аверкіним

На Чернігівщині попрощалися з двома бійцями ЗСУ, які загинули на Донеччині: Сергієм Риленком та Віталієм Аверкіним
. ФОТО: Чернігівський обласний ТЦК та СП

7 жовтня на Чернігівщині попрощалися з двома бійцями ЗСУ, які загинули внаслідок російських обстрілів на Донеччині: Сергієм Риленком та Віталієм Аверкіним.

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Старший солдат Сергій Риленко народився 18 червня 1972 року у селі Володькова Дівиця. Там виріс, навчався у технікумі залізничного транспорту. Довгий час працював за фахом – провідником. Останнім часом працював в охороні.

Старший солдат Сергій Риленко з Чернігівщини
Старший солдат Сергій Риленко. ФОТО: Чернігівський обласний ТЦК та СП

У перший день повномасштабної війни долучився до лав оборонців України. Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А1815. Загинув 30 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном та поховали його на центральному кладовищі села Володькова Дівиця.

Старший солдат Віталій Аверкін народився 7 липня 1975 року в селі Рибці, Прилуцького району. Деякий час жив поза межами України, але потім з сім’єю повернувся на Батьківщину. З четвертого класу навчався в Краслянській школі. Після її закінчення почав навчання в гідромеліоративному технікумі.  

Старший солдат Віталій Аверкін з Чернігівщини
Старший солдат Віталій Аверкін. ФОТО: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Восени 1993 року його призвали на строкову військову службу, яку проходив на території Автономної Республіки Крим, в місті Ялта. Після проходження служби працював в Державній охоронній службі. З 12 січня 2021 року знову став до лав ЗСУ.

Після початку повномасштабної війни боронив Україну у складі одного з підрозділів військової частини А1815 на посаді старшого стрільця-оператора механізованого відділення. Загинув 30 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном у Прилуках, поховали на кладовищі села Рибці.

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.

На початок