Директора сумського ТРЦ у мери Сум висунула партія "За майбутнє"

Директора сумського ТРЦ у мери Сум висунула партія "За майбутнє"

Директора сумського ТРЦ у мери Сум висунула партія "За майбутнє"
. Facebook

Директор ТРЦ "Мануфактура" Володимир Лободін буде балотуватися на посаду Сумського міського голови на місцевих виборах. Про це повідомив керівник партії Ігор Палиця 3 вересня після закінчення обласного форуму партії в Сумах.

Форум відбувався на парковці біля ТРЦ "Мануфактура". Там заздалегідь для цього звели сцену із накриттям. На форум до Сум приїхали керівники партії та представники з різних районів області.

Директора сумського ТРЦ у мери Сум висунула партія "За майбутнє"
Facebook

Хто такий Володимир Лободін?

Народився 11 березня 1979 року в Тростянці Сумської області. З 5 до 13 років мешкав у Росії, поблизу кордону з Китаєм, куди переїхав разом із батьками. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "ЦУКР". Після повернення на Сумщину закінчив Тростянецьку школу № 5. Має 3 вищих освіти, магістр державного управління.

Після університету працював у асоціації агрофірм протягом 2 років. Далі займався сімейним бізнесом: разом із батьком закуповував на ринку Барабашова товари й продавав їх на Сумщині. Через різні погляди на торгівлю пішов із цього бізнесу. Також на початку 2000-х кілька років був директором ТОВ "Агрофірма "Діброва".

У 2006 році зареєстрував ФОП на власне ім'я, основним видом діяльності якого був роздрібний продаж алкоголю та інших напоїв. У 2011 році цей ФОП був закритий.

Працював в управлінні економіки Тростянецької райдержадміністрації близько 2-х років. Став заступником начальника управління економіки, потім начальником відділу економічного аналізу.

З 2005-го року основним проєктом Лободіна є створення ТРЦ "Мануфактура". Займався оформленням документів на землю. У 2013 році відбулося відкриття "Мануфактури". З того часу й до сьогодні Лободін є директором ТР.

У 2010 році балотувався до Сумської обласної ради від Тростянця за висуванням політичної партії "Фронт Змін". З 2010 по 2012 роки був членом політичної партії "Фронт змін", після об'єднання – членом ВО "Батьківщина". З 2012 року – позапартійний.

У 2015 році двічі брав участь у місцевих виборах: до Сумської міської ради по округу №23 та до Сумської обласної ради по округу №30. Обидва рази балотувався як представник УКРОПу. Не був обраний на жодних з них.

22 липня 2016 написав заяву про складання повноважень голови Тростянецької районної організації політичної партії «УКРОП». Причиною рішення назвав незгоду з діями окремих членів обласного керівництва партії.

У 2016 році ввійшов до складу громадської комісії Сумської міської ради з питань містобудування і земельних відносин. Відповідне рішення затверджене 22 лютого 2017.

20 березня 2020 виступив співзасновником Благодійного фонду "Бізнес – місту", яка допомагала медикам у Сумах. 19 травня 2020 року Лободін пішов з посади керівника фонду.

28 травня 2020 року оголосив про створення громадської організації – "Інституту розвитку міста Суми". До групи засновників входять: Володимир Лободін, Станіслав Камаєв (балотувався на виборах в Сумську міську раду, 2015 рік, Партія Вільних Демократів), Андрій Мельник (балотувався в Сумську міську раду у 2015 році, УКРОП) та Олександр Тімецький (балотувався на виборах 2015 року в Сумську районну раду, УКРОП).

Що відомо

  • 31 серпня Партія "Слуга народу" висунула кандидаткою на посаду Сумського міського голови Тетяну Рябуху, яка нині є народною депутаткою України, а раніше працювала вчителькою молодших класів і директором табору "Зоряний" на Баранівці у Сумах.
  • Раніше сумські осередки "Європейської Солідарності", "За Україну!", "Народного Руху України" та "Демократичної сокири" підписали Меморандум про співпрацю і домовилися про висунення єдиного кандидата від цих політичних сил - Вадима Акпєрова, який нині є головою Сумської районної ради.
  • Центральна виборча комісія оголосила з 5 вересня 2020 року початок виборчого процесу місцевих виборів, призначених на 25 жовтня.
На початок