Франківський "Ураган" забив суперникам зі Львова дев'ять голів у матчі чемпіонату України з футзалу

Франківський "Ураган" забив суперникам зі Львова дев'ять голів у матчі чемпіонату України з футзалу

Франківський "Ураган" забив суперникам зі Львова дев'ять голів у матчі чемпіонату України з футзалу
. Фото ілюстративне: НФК "Ураган"

Футзальний клуб з Івано-Франківська "Ураган" з рахунком 9:1 переміг команду "in.IT" зі Львова. Матч четвертого туру чемпіонату України з футзалу зіграли 24 вересня в манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання.

Поєдинок транслювали на офіційному YouTube-каналі Асоціації України з футзалу.

Франківці повели у першому таймі — гравець "in.IT" Павло Стегніцький направив м’яч у свої ворота. Інші вісім голів "Ураган" забив упродовж другого тайму. В активі у Назара Шведа, Станіслава Моспана і Михайла Грицини — по одному забитому голу. Двічі у воротах суперників відзначилися Артем Фаренюк і Микола Грицина. Львів’яни відповіли одним голом. Його забив Ростислав Гуль.

Помічник головного тренера клубу "Ураган" Юрій Іванишин у післяматчевому коментарі розповів, що до рахунку 2:0 гра була рівною.

"Це був досить потужний суперник, який підсилився молодими футзалістами. Команда ще покаже свій найкращий результат. У нас налаштування одне і те саме — це бажання виграти й показати свою найкращу гру", — розповів Юрій Іванишин.

Головний тренер команди "in.IT" Андрій Федюк сказав, що рівень гри його підопічних був нікчемним.

"У першому таймі у нас було кілька моментів. Напевно, поки були "свіжі" ноги, то ми ще трішки бігали. А потім "Ураган" нам показав клас, як потрібно готуватися до ігор. Я попереджав хлопців, що суперник буде підходити у надзвичайно бойовому складі, тому що у попередньому турі зазнав поразки. У цьому плані я хлопців готував, але не дослухалися", — каже Андрій Федюк.

За підсумками чотирьох зіграних поєдинків у чемпіонаті України з футзалу, франківський "Ураган" здобув дев'ять залікових балів. Команда посідає другу сходинку турнірної таблиці, поступаючись київському "ХІТу". Наступний матч франківці зіграють 29 вересня проти клубу "Харків".

Підписуйтеся на новини Суспільне Івано-Франківськ у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube

На початок