Зеленський прибув до Білого дому на зустріч з президентом Байденом

Зеленський прибув до Білого дому на зустріч з президентом Байденом

Зеленський прибув до Білого дому на зустріч з президентом Байденом
. Президент України Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською прибули до Білого дому. Їх зустріли президент США Джо Байден та перша леді Джилл Байден, 21 вересня 2023 року, фото: AP

Президент України Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською прибули до Білого дому, де Зеленський проведе перемовини з президентом США Джо Байденом.

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного.

До складу української делегації також увійшли міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр оборони Рустем Умєров та голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов.

Відео зустрічі також опублікував Офіс президента України.

Що відомо про візит Зеленського до США

Зеленський 19 вересня прилетів до Сполучених Штатів. Президент України взяв участь у засіданні Генасамблеї ООН та Радбезу Організації.

У США він вже провів низку зустрічей зі світовими лідерами, зокрема з канцлером Німеччини Олафом Шольцом, президентом Бразилії Лулою да Сілвою, членами Палати представників США та головою Пентагону Ллойдом Остіном.

Очікується, що під час зустрічі з Джо Байденом буде оголошено про новий пакет військової допомоги від Сполучених Штатів для України.

На початок