Президент Зеленський нагородив рятувальника з Чернігівщини

Президент Зеленський нагородив рятувальника з Чернігівщини

Президент Зеленський нагородив рятувальника з Чернігівщини
. ФОТО: скриншот з відео Володимира Зеленського

15 вересня, напередодні Дня рятівника (відзначається в Україні щорічно 17 вересня, — ред.) Президент України Володимир Зеленський привітав працівників і працівниць ДСНС України. Зокрема, нагородив рятувальника з Чернігівщини Анатолія Васильченка "За мужність" III ступеня.

Про це Суспільному повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС у Чернігівській області.

Анатолій Васильченко працює головним фахівцем відділу організацій реагування на надзвичайні ситуації (НС) та гуманітарного розмінування управління реагування на НС ГУ ДСНС у Чернігівській області, — повідомили у пресслужбі.

Момент нагородження Анатолія Васильченка Президентом Володимиром Зеленським
Момент нагородження Анатолія Васильченка. ФОТО: скриншот з відео Володимира Зеленського

Нагорода Анатолія Васильченка від Президента Зеленського. Чернігівщина
Нагорода Анатолія Васильченка. ФОТО: ДСНС у Чернігівській області

Сам же Зеленський на церемонії нагородження сказав:

"Всюди, де потрібні ваші сміливість і сумлінність, українці впевнені у вас. Ліквідація наслідків російських обстрілів, пожеж, порятунок людей з-під завалів, розмінування нашої української землі, знищення російських боєприпасів, доставка гуманітарної допомоги на деокуповану територію, відновлення критичної інфраструктури та мереж — все це ви, все це для ДСНС України повсякденність. Але, за кожним проявом такої повсякденності — можливість наших людей жити і можливість України вистояти... Українська незламність — це результат, зокрема, вашої праці. Часто надзвичайно ризикованої, але ще раз підкреслю — героїчної. Коли бронежилет стає обов'язковим до спецодягу працівника, коли треба рятувати людей, а обстріл ще продовжується, коли ви працюєте у містах і районах, які Росія обстрілює щоденно і це факт і це прикордоння Чернігівщини, Сумщини...".

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.

На початок