Чемпіонат Європи з футболу 2024 року
Чемпіонат Європи з футболу 2024 року
Україна втратила захисника Тимчика перед матчем проти Англії, його участь у грі з Італією під питанням

Україна втратила захисника Тимчика перед матчем проти Англії, його участь у грі з Італією під питанням

Оновлено
Україна втратила захисника Тимчика перед матчем проти Англії, його участь у грі з Італією під питанням
. Олександр Тимчик. Фото: AP Photos

Хто може зіграти на його позиції.

Україна втратила захисника Олександра Тимчика перед матчем відбору на Євро-2024 з футболу проти Англії. Про це повідомила пресслужба УАФ.

Тимчик був одним з викликаних футболістів на матчі проти Англії та Італії, які Україна проведе 9 та 12 вересня. Проте першу гру він пропустить - у гравця зафіксували запалення привідного м'яза.

Матч Україна — Англія покажуть наживо місцеві телеканали Суспільного (Суспільне Київ, Суспільне Чернігів тощо) та медіасервіс MEGOGO. Трансляція на місцевих телеканалах Суспільного буде доступна у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV.

В УАФ відзначили, що окрім пропуску гри з Англією, під питанням і участь Тимчика у матчі проти Італії. Відповідне рішення ухвалять пізніше після консультацій тренерського штабу з лікарями.

Зіграти на позиції правого захисника, враховуючи відсутність Тимчика, можуть Юхим Конопля, а також Олександр Караваєв, якого довикликали до команди після оголошення складу на ігри проти Англії та Італіїї.

Оновлено: УАФ оприлюднила заявку команди на матч проти Англії. Із тих футболістів, які перебувають у таборі збірної України, до заявки не потрапили Олександр Тимчик, Олександр Зубков та Олександр Піхальонок.

Заявка збірної України на матч з Англією

  • Голкіпери: Георгій Бущан, Анатолій Трубін, Андрій Лунін.
  • Захисники: Юхим Конопля, Богдан Михайліченко, Сергій Кривцов, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Микола Матвієнко, Денис Попов.
  • Півзахисники: Сергій Сидорчук, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Георгій Судаков, Михайло Мудрик, Віталій Буяльський, Віктор Циганков, Олександр Зінченко, Єгор Назарина.
  • Нападники: Роман Яремчук, Артем Довбик, Владислав Ванат.

Матч Україна - Англія відбудеться у суботу, 9 вересня, початок - о 19:00 за київським часом.

Збірна України з футболу: що відомо

  • Олександр Тимчик у межах відбору на Євро-2024 провів тайм проти Північної Македонії. Загалом на рахунку 26-річного захисника 14 поєдинків за національну команду та один гол.
  • Збірна України з футболу провела три матчі у відборі на Євро-2024 - йде на другому місці з шістьмома очками. Саме у грі проти англійців "синьо-жовті" зазнали поки що єдиної поразки.
  • Англія перед матчем проти України зазнала двох втрат - команді не допоможуть півзахисники Трент Александр-Арнолд та Джек Гріліш.
  • Крім матчу проти Англії, Україна також проведе гру проти Італії - у вівторок, 12 вересня.
На початок