Закарпатський нардеп Петьовка придбав автомобілі на суму близько 600 тис. доларів — Bihus.info

Закарпатський нардеп Петьовка придбав автомобілі на суму близько 600 тис. доларів — Bihus.info

Закарпатський нардеп Петьовка придбав автомобілі на суму близько 600 тис. доларів — Bihus.info
. Фото: Василь Петьовка/Facebook

Закарпатський народний депутат Василь Петьовка, який перебуває у депутатській групі "Довіра", під час повномасштабної війни придбав автомобілі загальною вартістю майже 600 тис. доларів.

Про це йдеться у другій частині матеріалу "Воєнні" авто нардепів: Роллс-Ройси, Майбахи та інші новинки на $3 млн", який опублікували 7 вересня журналісти Bihus.Info.

За інформацією журналістів-розслідувачів, закарпатський нардеп приїхав на засідання парламенту на Volkswagen Touareg 2022 року випуску, який був оформлений на ТОВ "Партнер" дружини Петьовки у вересні 2022 року. Ціна автомобіля Volkswagen Touareg близько 76 тис. доларів. У коментарі Bihus.Info Василь Петьовка запевняє, що задекларував автомобіль, але вартість не пригадує.

У вересні 2022 року на цю ж фірму біли оформлені Skoda Kodiaq, вартістю від 38 тис. доларів, Mercedes-Benz V 300d, який коштує близько 120 тис. доларів, Mercedes-Benz G63 AMG — 221 тис. доларів і BMW X5, ціна на який стартує від 75 тис. доларів, — йдеться у матеріалі. Проте Василь Петьовка сказав, що нічого не знає про ці автівки.

Що відомо:

  • Василь Петьовка — народний депутат обраний за №72 округом. Входить до депутатської групи "Довіра". У 2014 році обраний нардепом до ВР 8 скликання за 72 округом (Закарпатська область) як самовисуванець та член партії "Єдиний центр". З 2015 року - член депутатської групи "Воля Народу", до того був позафракційним. Член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики і земельних відносин, — повідомляють на сайті руху "Чесно".
  • У вересні 2022-го року НАЗК склало адмінпрокотол стосовно Петьовки, який скористався своїми повноваженнями в особистих цілях під час війни. Петьовка звернувся до голови Закарпатської ОВА щодо надання права вільного пересування через державних кордон України для його сина, двоюрідного брата та батька дружини сина.

Підписуйтеся на Суспільне Ужгород: Facebook, YouTube, Telegram, Viber, Instagram, Threads

На початок