10 мільйонів для ЗСУ: ветеран АТО із Житомира Олександр Швецов разом із побратимами вирушили у благодійний похід

10 мільйонів для ЗСУ: ветеран АТО із Житомира Олександр Швецов разом із побратимами вирушили у благодійний похід

Пʼять протезованих ветеранів вирушили в похід Карпатами, щоб зібрати 10 мільйонів для ЗСУ
Пʼять протезованих ветеранів вирушили в похід Карпатами, щоб зібрати 10 мільйонів для ЗСУ. Фото: Олександр Швецов, Facebook

Третього вересня зранку ветеран АТО із Житомира Олександр Швецов разом із чотирма побратимами вирушили у піший похід Карпатами, щоб зібрати 10 мільйонів гривень для військових.

Про це Олександр Швецов написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

Гроші збиратимуть для своїх побратимів з 30 ОМБр, 95 ОДШБр, 1 танкової в/ч 1815, Луганського та Краматорського прикордонних загонів, пише Олександр Швецов.

Усі п’ятеро учасників походу, Олександр Швецов, Євген Смага, Олексій Бурлаков, Анатолій Кірда, Денис Шеренговський — ветерани війни із Росією, які втратили кінцівки. Вони отримали поранення, обороняючи Харківщину, Чернігівщину, Луганщину та Донеччину у різні роки російсько-української війни, написав на своїй сторінці у мережі Facebook волонтер Сергій Притула, який співпрацює у цьому проєкті із військовими ветеранами.

Зранку третього вересня Олександр Швецов оприлюднив у Facebook відео, де ветерани — у підніжжя Карпатських гір та вирушають у похід.

Учасники додатково несуть у своїх наплічниках мішки із 10 кілограмами піску. І за кожен зібраний мільйон скидатимуть по кілограму. Гроші збиратимуть на спеціальні рахунки, які вказані на сторінці Олександра Швецова.

"Наша мета — зібрати кошти та довести, що попри поранення, життя продовжується. І ми не втомилися боротися та допомагати побратимам!", — написав Олександр Швецов і додав, що на зібрані кошти благодійний фонд Сергія Притули закупить та доставить обладнання за запитом п’яти підрозділів.

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок