Усик – Дюбуа: статистика ударів у чемпіонському поєдинку у надважкій вазі

Усик – Дюбуа: статистика ударів у чемпіонському поєдинку у надважкій вазі

Усик – Дюбуа: статистика ударів у чемпіонському поєдинку у надважкій вазі
. Олександр Усик. Фото: Getty Images

Хто й скільки влучив у суперника.

Олександр Усик провів другий захист титулів чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF. У дев'ятому раунді український боксер нокаутом здолав британця Даніеля Дюбуа.

Бій з Дюбуа став для Усика п'ятим у гевівейті – Олександр вперше здобув перемогу нокаутом. Дотепер єдиною достроковою перемогою українця на цьому рівні була відмова команди Чезза Візерспуна від продовження поєдинку восени 2019 року.

Статистика бою від CompuBox демонструє, що у переможному матчі з Дюбуа саме чинний чемпіон світу був активнішим за загальною кількістю ударів. Українець також переважав суперника у їхній влучності.

Впродовж поєдинку Усик завдав Дюбуа 52 прицільні джеби та здійснив 36 точних силових ударів. На рахунку Даніеля таких дій 10 та 34 відповідно.

Силові удари стали тим аспектом матчу, де британець нав'язав боротьбу українському боксеру. Дюбуа наніс їх більше за Усика у матчі, однак точних мав на два менше: 34 проти 36.

Статистика поєдинку демонструє домінантну кінцівку у виконанні Усика. Особливо це стосується останнього раунду, в якому Даніель не має жодного точного удару.

Статистика ударів Усик - Дюбуа

  • Число ударів (влучних): 359 (88) — Усик / 290 (47) — Дюбуа
  • Джеби (влучні): 206 (52) — Усик / 126 (13) — Дюбуа
  • Силові удари (влучні): 153 (36) — Усик / 164 (34) — Дюбуа

Перемога над Дюбуа відкрила для українця шлях до потенційного бою за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Напередодні поєдинку промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен розповів, що саме переможець матчу Усик - Дюбуа битиметься з володарем четвертого поясу у гевівейті (WBC). Натомість представник українця Олександр Красюк назвав організацію цього поєдинку "обов'язком".

Що відбувалося після бою Усик – Дюбуа

На початок