Війська РФ атакували авіабомбами та дронами Берислав на Херсонщині: пошкоджені будинки

Війська РФ атакували авіабомбами та дронами Берислав на Херсонщині: пошкоджені будинки

Обстріли Херсонщини
. Херсонщина. Зруйнований внаслідок російських обстрілів будинок, 17 серпня 2023 року Фото: Поліція Херсонської області/Facebook

Російські військові 23 серпня скинули керовані авіабомби на Берислав Херсонської області, а також атакували його дронами та обстріляли з артилерії.

Про це повідомив у Telegram керівник Бериславської РВА Володимир Літвінов.

Також, за повідомленням керівника РВА, війська РФ завдали авіаційних ударів в районі сіл Ольгівка, Миколаївка та Львове, з артилерії обстріляли Бургунку, Золоту Балку. Пошкоджені будинки жителів.

Володимир Літвінов закликав місцевих жителів 23 та 24 серпня обмежити перебування на вулиці та у людних місцях, йдеться у повідомленні.

Вранці 23 серпня 2023 року російська армія завдала авіаційного удару по Корабельному району Херсона, загорілась будівля дошкільного закладу, поранені шестеро людей.

Що відомо про обстріли Херсонщини 22 серпня

За даними Генштабу ЗСУ, армія РФ 22 серпня завдала авіаційного удару по Ромашковому на Херсонщині. З артилерії обстріляла Нововоронцовку, Херсон, Білозерку, Велетенське та Комишани.

Протягом 22 серпня російська армія 72 рази обстріляла територію Херсонщини. Випустила 364 снаряди з різного виду озброєння. Снаряди влучили у території заводу та фабрики, лікарню та об'єкт критичної інфраструктури у Херсоні. Також зруйнували магазин та об'єкт критичної інфраструктури у Бериславському районі. Одна людина загинула, п'ятеро — поранені.

Армія РФ обстріляла Комишани поблизу Херсона. Загинула 71-річна жінка, поранений 55-річний чоловік. Під час обстрілу вони перебували на вулиці.

Російські війська обстріляли Миколаївку на Херсонщині. Поранений 66-річний чоловік. У стані середньої тяжкості його шпиталізували.

Читайте нас у Telegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок