Брижинський заборонив масові заходи у Чернігові до окремого розпорядження

Брижинський заборонив масові заходи у Чернігові до окремого розпорядження

Брижинський заборонив масові заходи у Чернігові до окремого розпорядження
. ФОТО: колаж Суспільне Чернігів

Чернігівська міська військова адміністрація заборонила проведення зборів, мітингів, демонстрацій, походів та інших масових заходівМасові заходи — це заходи громадсько-політичного, релігійного, спортивного, культурно-видовищного характеру за участю значної кількості громадян, що проводяться з нагоди відзначення офіційних (державних), професійних, релігійних свят, пам'ятних дат, а також з ініціативи політичних партій, рухів, громадських об'єднань, релігійних конфесій, громад, окремих громадян, спортивних організацій, закладів культури тощо. на території міста Чернігів до окремого розпорядження. Про це йдеться у розпорядженні, яке підписав начальник МВА Дмитро Брижинський.

Розпорядження Дмитра Брижинського щодо заборони масових заходів у Чернігові
Розпорядження Дмитра Брижинського щодо заборони масових заходів у Чернігові. ФОТО: Чернігівська МВА

Як уточнив Дмитро Брижинський у коментарі Суспільному, заборона на проведення масових заходів діятиме до "покращення безпекової ситуації в місті".

Нагадаємо, що на Чернігівщині протягом 23-25 серпня заборонили проведення всіх масових заходів. Це рішення ухвалили на засіданні Ради оборони області 22 серпня.

За словами начальника Чернігівської ОВА В'ячеслава Чауса, органам місцевого самоврядування рекомендують обмежити проведення масових заходів на території громад з 26 серпня по 1 вересня включно.

"За інформацією військового командування у ці дні підвищена небезпека ракетних ударів", — йдеться в повідомленні.

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.

На початок