Для ігор та навчання: у приміщенні колишнього ресторану в Чернівцях відкрили простір для дітей

Для ігор та навчання: у приміщенні колишнього ресторану в Чернівцях відкрили простір для дітей

Для ігор та навчання: у приміщенні колишнього ресторану в Чернівцях відкрили простір для дітей
. Простір дружній до дитини у Чернівцях. Фото: Суспільне Чернівці

У приміщенні колишнього ресторану на Героїв Майдану, 5 в Чернівцях відкрили два простори для дітей. В одному з них з дітьми граються, організовують заняття з малювання та ліплення. Також облаштували цифровий центр з ноутбуками та планшетами, щоб діти могли там робити уроки або навчатися комп'ютерної грамотності.

Про це Суспільному розповіла менеджерка з комунікації та партнерства організації "Save the Children" Наталі Ватаманюк.

Відвідувати простір можуть діти до 18 років. На деякі заходи, які відбуваються за розкладом, потрібна попередня реєстрація.

"У просторі діти можуть отримати психосоціальну підтримку через ігри та мистецькі активності, зокрема малювання та ліплення. Цифровий навчальний центр надасть дітям доступ до дистанційного навчання. Також в позашкільний час ми проводимо заняття з цифрової безпеки в інтернеті, навчаємо створювати відеоролики", – розповідає Ватаманюк.

У приміщенні колишнього ресторану у Чернівцях відкрили простір для дітей
Фото: Суспільне Чернівці

Простір дружній до дітей у Чернівцях
Іграшки у просторі для дітей. Фото: Суспільне Чернівці

Простір дружній до дитини працює на вулиці Героїв Майдану, 5. За гроші міжнародної організації там зробили ремонт, облаштували інклюзивну вбиральню та пандуси. Ватаманюк каже, оскільки простір розташований у підвальному приміщенні, діти зможуть безпечно перебувати там під час повітряної тривоги.

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

Станьте частиною Суспільне Чернівці: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок