Посадовець з Рівненщини буде заступником голови Запорізької ОДА

Посадовець з Рівненщини буде заступником голови Запорізької ОДА

Посадовець з Рівненщини буде заступником голови Запорізької ОДА
. фото сайт 061.ua

Начальника департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА Віталія Кардаша звільнили з посади. Він працюватиме заступником Запорізької ОДА, повідомив очільник Рівненської обладміністрації Віталій Коваль 14 серпня.

Розпорядження Віталія Коваля від 10 серпня про звільнення директора департаменту за згодою сторін опубліковане на сайті ОДА. Про те, що Віталій Кардаш тепер працюватиме у Запоріжжі, він підтвердив під час брифінгу 14 серпня.

"Віталій Кардаш виріс в стінах Рівенської ОДА як спеціаліст, ми його рекомендували на кадровій комісії при офісі президента і зараз наш земляк працює заступником голови Запорізької ОДА. Він рухається по кар'єрному зросту далі, відповідно, у нас Віталій Кардаш звільнений, тому що перейшов на роботу в Запоріжжі", – сказав Віталій Коваль.

Обов'язки Віталія Кардаша до призначення нового керівника департаменту виконуватиме начальник управління капітального будівництва департаменту Андрій Ярусевич.

Офіційної інформації про призначення Віталія Кардаша заступником на сайті Запорізької ОДА немає. Однак є інформація від 10 серпня про підсумки роботи у липні, в якій йдеться, що очільник регіону Віталій Боговін представив свою команду. Серед заступників і Віталій Кардаш, який займається сферами житлового господарства та будівництва.

Посадовець з Рівненщини став заступником голови Запорізької ОДА
сайт Запорізької ОДА

Суспільному Віталій Кардаш розповів, що подякував голові Рівненської ОДА та пообіцяв довести до кінця усі справи.

"Пообіцяв, що вся програма буде виконана і все буде зроблено в терміни. Зміна людей не повинна впливати на процеси, які запущені і тривають в області. Ще офіційно я не заступник", – сказав Віталій Кардаш.

Коли саме його призначать, не повідомив, уточнив, що все буде видно в офіційних документах.

На початок