"Хотів привернути увагу": в Одесі затримали чоловіка, який "замінував" аеропорт

"Хотів привернути увагу": в Одесі затримали чоловіка, який "замінував" аеропорт

"Хотів привернути увагу": в Одесі затримали чоловіка, який "замінував" аеропорт
. Фото: пресслужба Нацполіції в Одеській області

Правоохоронці знайшли чоловіка, якого підозрюють з "мінуванні" міжнародного аеропорту Одеси. Про це розповіла речниця Нацполіції в Одеській області Любов Гордієвська.

За її словами, вранці, 12 серпня, поліцейські отримали від невідомого повідомлення про замінування летовища.

Правооохоронці обстежили будівлю та жодного вибухового пристрою не знайшли. Протягом години працівники Малиновського відділу поліції знайшли підозрюваного на вулиці Привозній. Із собою він мав телефон, з якого нібито залишив повідомлення про мінування.

Затриманий - 52-річний мешканець села Долинське Ананьївського району Одеської області.Чоловік працює в Одесі охоронцем приватної фірми, додали в пресслужбі.

Чоловік свою провину визнав та розповів, що телефонував не вперше.

"Я подзвонив і сказав, що підірву аеропорт. Я нікого не мінував, я сказав на словах. А слова сказати і мінувати - це одне іншому не заважає. Я хотів привернути увагу одеських і обласних правоохоронців", – пояснив чоловік.

Його дії слідчі кваліфікували за ч.1 ст.259Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про затримання чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 2-х до 6 років.

Читайте також

На початок