Від 1500 до 40 тисяч доларів США: підприємці із Тростянця можуть отримати грантову допомогу для бізнесу

Від 1500 до 40 тисяч доларів США: підприємці із Тростянця можуть отримати грантову допомогу для бізнесу

Мешканці Тростянця Сумської області можуть подавати заявки на один з напрямів Програми підтримки економічної стійкості України, для фінансування власного бізнесу. Про це повідомляє Тростянецька міська рада.

  • Внутрішньо переміщеним особам надається фінансова допомога у розмірі 1500 доларів США для відновлення втраченого через війну мікробізнесу або започаткування власної справи. Подати заявку та ознайомитися із деталями по цьому напряму можна за посиланням.
  • Грант у розмірі 1500 доларів США також можуть отримати домогосподарства, які ведуть дрібну фермерську діяльність. Програма розрахована для ВПО, які прагнуть відновити бізнес, чия присадибна/фермерська діяльність значно постраждала внаслідок війни. Подати заявку та ознайомитися із деталями по цьому напряму можна за посиланням.
  • Також надається фінансова допомога малим та середнім фермерським підприємствам, що значно постраждали внаслідок війни. Середній розмір допомоги складає 40000 тисяч доларів США. Подати заявку та ознайомитися із деталями по цьому напряму можна за посиланням.
  • 20000 тисяч доларів США можуть отримати власники малого та середнього бізнесу, який постраждав внаслідок війни та потребують коштів для відновлення або розширення своєї діяльності. Подати заявку та ознайомитися із деталями по цьому напряму можна за посиланням.

Програма реалізується Міжнародною гуманітарною організацією “Mercy Corps”, за фінансової підтримки Швейцарії, що надана через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC).

З будь-яких питань, стосовно фінансової допомоги, можна звернутися за телефоном 0 800 332 590 (безоплатно з усіх мобільних та стаціонарних телефонів в у межах України) або на адресу електронної пошти [email protected].

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок