Ангеліна Калініна вдруге поспіль вилетіла з турніру WTA у першому колі

Ангеліна Калініна вдруге поспіль вилетіла з турніру WTA у першому колі

Ангеліна Калініна вдруге поспіль вилетіла з турніру WTA у першому колі
. Ангеліна Калініна. Фото: AP Photos

За останні три місяці українка виграла лише три матчі.

Українська тенісистка Ангеліна Калініна зазнала поразки у матчі першого кола на турнірі WTA1000 у Монреалі. У двох сетах українка поступилася американці Слоан Стівенс.

До основної сітки турніру у Монреалі пройшли чотири тенісистки. Останньою стала Леся Цуренко, яка для цього подолала два раунди кваліфікації.

Першою ж на корт серед українок вийшла Ангеліна Калініна. Турнір у Монреалі став для неї другим після Вімблдона - на попередньому у Вашингтоні вона припинила виступи у першому ж раунді.

Аналогічним виступ для Калініної став у Монреалі. Цього разу вона поступилася американці Стівенс, з якою зустрілася учетверте в кар'єрі (рахунок 2:1 на користь представниці США).

Як минув матч Калініна - Стівенс?

  • У першому сеті Калініній спершу довелося відіграватися після брейку Стівенс та ривку 3:0. Українці вдалося зробити рахунок 3:3, однак у восьмому геймі американка зробила ще один брейк, і попри те, що Калініна відіграла чотири сетпоїнти на її подачі, вже у наступному зазнала поразки на своїй.
  • Друга партія розпочалася обміном брейками між тенісистками, після чого у шостому Стівенс знову вийшла вперед за рахунок брейку на геймі Калініної.
  • Калініна не лише відігралася, але й мала можливість здобути перемогу у сеті. За рахунку 3:5, вона взяла три гейми поспіль (два - на подачі Стівенс) та подавала на сет. Тим не менш, американка зрівняла рахунок та перевела справу до тай-брейка, у якому українська тенісистка взяла лише два очки.
  • Матч Калініна - Стівенс тривав 1:53 години. Українка припустилася шести подвійних помилок, а на другій подачі виграла лише 42% очок (у американки - 71%).

WTA. Монреаль, перше коло

Слоан Стівенс - Ангеліна Калініна 2:0 (6:4, 7:6 (2))

Що означає поразка Ангеліни Калініної?

  • Вдруге поспіль вилетіла з турніру у першому колі.
  • За останні три місяці Калініна має лише три перемоги. Далі другого раунду змагань українська тенісистка доходила ще у Римі (фінал, у якому знялася через травму).
  • На турнірі у Монреалі залишилися три українські тенісистки - Світоліна, Костюк, Цуренко.
На початок