На Донеччині загинув військовий із Полтавщини Роман Федів

На Донеччині загинув військовий із Полтавщини Роман Федів

Полеглий воїн Роман Федів
. фото facebook Група аеророзвідки Solovey

Боєць Роман Федів загинув під час виконання бойового завдання та розвідки противника. Про це Суспільному повідомив речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

Воїнові було 29 років, він мав звання солдат. Загинув військовий 7 серпня поблизу міста Мар’їнка, що на Донечинні, каже Роман Істомін.

Роман Федів родом із селища Козельщина, що на Полтавщині. Там він закінчив школу, після чого навчався в одному із вузів обласного центру. На війну військовий пішов добровольцем, розповів голова Козельщинської громади Олександр Троцький.

Роман Федів служив у підрозділі аеророзвідки "Соловей" 144-го батальйону 116-ї окремої бригади ТрО, був солдатом мінометної батареї та мав позивний "Дрогобич".

"У свої 29 років Рома мав понад десятирічний націоналістичний шлях! Завжди вірний Декалогу, сміливий і рішучий, але водночас спокійний і виважений! Лицар з незламним духом та беззаперечною честю! З усвідомленими принципами які, нажаль, вийшли з моди... Честь, друже Дрогобич! Ми помстимося!", – написали на Facebook-сторінці підрозділу полтавських аеророзвідників.
На Донеччині загинув військовий із Полтавщини Роман Федів
5 днів тому Роман Федів отримував дрон для своїх побратимів. Суспільне Полтава

2-го серпня Роман Федів востаннє був у Полтаві, де зустрічався зі своїм батьком. Тоді він разом із волонтерами передав дрон для підрозділу, де служив син. Воїн був побратимом депутата Полтавської міської ради та військовослужбовця підрозділу аеророзвідки "Соловей" Юліана Матвійчука.

Коли і де попрощаються із воїном поки невідомо.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок