Загинув біля Бахмуту: на Львівщині прощаються із захисником Олегом Антошко

Загинув біля Бахмуту: на Львівщині прощаються із захисником Олегом Антошко

Загинув біля Бахмуту: на Львівщині прощаються із захисником Олегом Антошко
Військовослужбовець Олег Антошко . Фото: Новояворівська міська рада

У Новояворівську, що на Львівщині, сьогодні, 2 серпня, прощаються із захисником Олегом Антошко. Військовий загинув біля Бахмуту Донецької області.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Новояворівської міської ради.

О 10:30 на центральній вулиці відбулась молитовна зустріч захисника. Чин похорону та прощання розпочнеться об 11:30 у Храмі святих апостолів Петра і Павла. Поховають військовослужбовця на місцевому кладовищі.

Олег Антошко народився у Новояворівську 31 жовтня 1990 року. Закінчив Самбірський технікум економіки та інформатики. Також заочно навчався в Тернопільському науково-економічному університеті на спеціальності "комп’ютерна інженерія".

Працював оператором у товаристві з обмеженою відповідальністю, а 23 березня 2023 року став на захист України.

"Олег був дуже цілеспрямованим. Своєю наполегливістю та міцною волею доводив кожну справу, за яку брався, до завершення. Серце цього чудового чоловіка було насичене любов'ю до родини та глибоким розумінням родинних цінностей. Він був люблячим батьком чудової донечки", — кажуть родичі військовослужбовця.

Олег Антошко загинув 29 липня 2023 року біля Бахмуту Донецької області. У чоловіка залишились дружина, донька, батьки та брат з сімʼєю.

На початок