Близько ста гонщиків з'їхалися у Суми на чемпіонат України з мотокросу (ОНОВЛЕНЕ)

Близько ста гонщиків з'їхалися у Суми на чемпіонат України з мотокросу (ОНОВЛЕНЕ)

Близько ста гонщиків з'їхалися у Суми на чемпіонат України з мотокросу (ОНОВЛЕНЕ)
. Суспільне Суми

Змагання з мотокросу стартували 8 серпня у Сумах. Тут два дні розігруватимуть медалі чемпіонату України та відкритої першості області.

“Поприїжджало дуже багато команд. Практично вся Україна, всі тут. І з дальніх точок: Київ, Харків, Чернігів, Житомир, вся Сумська область присутня”, - говорить головний суддя змагань Сергій Єфець.

У різних класах змагатимуться близько ста гонщиків. Розіграють два десятки комплектів медалей. Захарій Бровко з Южноукраїнська - найменший учасник змагань. Батько Захарія - Сергій - говорить: спочатку було страшно. “Звикли вже. - На що розраховуєте? - На участь. - А на медалі? - Поки ні. Ми наймолодші, поки прикатуємося”, - розповів він.

Близько ста гонщиків з'їхалися у Суми на чемпіонат України з мотокросу
Суспільне Суми

Сергій Кривой з Миколаєва - найстарший учасник. Йому - 61 рік. Тут, - щоб підтримати свою команду і взяти участь у змаганнях ветеранів. "Сюди приїхали за вісімсот кілометрів. Підтримати Суми, підтримати мотокрос. Показати, що в будь-якому віці можна в цьому спорті показувати результати", - говорить він.

Протягом двох днів визначились переможці та призери чемпіонатів України серед дорослих та молоді, а також першого етапу відкритої першості Сумської області з мотокросу. В активі спортсменів Сумщини - 27 медалей різного гатунку. 12 із них - “золотих”, сім - “срібних” та вісім - “бронзових”. На п'єдестал пошани піднімались спортсмени з Ромен, Сум, Конотопа, Охтирки та Токарів.

Автор - Олександр Качанов

Читайте також

  • У Сумах стартував чемпіонат міста з плавання на відкритій воді.
  • Сумська команда готується до чемпіонату України з пляжного гандболу.
  • Команди Сумщини завершили груповий етап аматорського чемпіонату.
  • Сумчани здобули три медалі на чемпіонаті України зі стрільби з лука серед ДЮСШ.

На початок