Спілкування та активності: як у Черкасах відбуваються сімейні квести

Спілкування та активності: як у Черкасах відбуваються сімейні квести

Спілкування та активності: як у Черкасах відбуваються сімейні квести
. Суспільне: Черкаси

Малювали, співали та спілкувалися — у Черкасах відбувся сімейний квест, в якому взяли участь 25 дітей та їхні батьки, повідомила Суспільному координатора проєкту "СпівДія заради дітей" Олена Діденко.

Відвідали сімейний квест, аби діти відпочити, Анна Ткаченко разом зі своєю старшою донькою та її однокласниками

"Зараз такий час, що у дітей якось мало таких можливостей для розваг і трішки з’являється більше, дітям дома нудно і це така можливість різноманітності, поспілкуватися з іншими дітьми дати своїм дітям можливість щось відчути, побачити нове".

Сім'я — в команді "Сірих". Перша локація полягає в тому, що потрібно за допомогою музичних інструментів заспівати разом пісню. Далі відгадували слова за допомогою пантоміми та намагалися спільними зусиллями намалювати квітку, розповіли "Сірі".

родинний квест в Черкасах
Суспільне: Черкаси

Вже рік, як у Черкасах проживає сім’я Алаликіних.

"Я черкащанка, але взагалі ми мешкали в Нікополі до початку повномасштабної війни, але вимушені були переїхати знов сюди", – розповіла пані Наталія.

Вирішили взяти участь, аби їхній син Павло розвивав навички спілкування, додав його тато В’ячеслав:

"У нас дитина теж вимагає спілкування, тобто дуже його не вистачає, в нього проблеми з комунікацією я вважаю, що це буде, ну, це дуже допоможе йому".

родинні розваги з дітьми у Черкасах
Суспільне: Черкаси

Сім’я Алаликіних потрапила до команди "Синіх" та готується виконувати перше завдання – переносять предмети від однієї посудини до іншої, головна умова – не впустити на землю. Загалом на родини чекало сім різних локацій, розповіла координаторка проєкту Олена Діденко.

"Чому квест, бо це активність, це спорт, це музикування. Чому сімейний, тому що – це цінність, яку треба підтримувати на сьогодні. У нас тут сьогодні буде 25 дітей, які будуть брати участь разом спільно з батьками".

Родинний квест провели в Черкасах
Суспільне: Черкаси

Головна мета, зі слів пані Олени, — допомогти дітям знайти друзів

"На жаль ось війна і ковід попередньо вони негативно вплинули на спілкування дітей між собою, на пошук друзів, багато хто втратив ці соціально важливі зв’язки".

Маєте новину про події з життя на Черкащині? Надсилайте сюди

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

На початок