Російська армія обстріляла Херсон та область: є загиблі та поранені

Російська армія обстріляла Херсон та область: є загиблі та поранені

Доповнено
Херсон, пошкоджений паркан через російський обстріл
. Херсон. Пошкоджений паркан після російських обстрілів, 31 липня 2023 року Фото: Суспільне Херсон

Російські війська обстріляли Корабельний мікрорайон Херсона. Загинув 65-річний чоловік, повідомив в Telegram керівник ОВА Прокудін.

У дописі вказано, що загиблий чоловік під час обстрілу знаходився в автомобілі. Його намагався доправити до лікарні знайомий, але поранення виявились не сумісними з життям.

Також поранений 38-річний херсонець, з травмами ноги та руки його шпиталізували, повідомив Прокудін.

За уточненими даними Херсонської обласної прокуратури, внаслідок обстрілів військами РФ Херсона станом на 15:30 поранені 10 людей, зокрема одна дитина та четверо волонтерів.

Обстріли тривають. Правоохоронці документують наслідки обстрілів.

Пізніше, керівник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у Telegram про чотирьох загиблих та 17 поранених внаслідок обстрілу військами РФ Херсона. Ще один чоловік отримав травми внаслідок ударів по Бериславу.

За його словами, наймолодшій пораненій – 16 років, її в тяжкому стані доставили до лікарні.

У коментарі Суспільному керівник пресофісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков повідомив про 20 поранених внаслідок російських обстрілів у Херсоні та одного у Бериславі. За його словами, з чотирьох загиблих, одна жінка загинула внаслідок авіаудару по Козацькому Новокаховської громади. Її дістали з-під завалів будинку.

Вранці російська армія з РСЗВ “Град” обстріляла центр Херсона. На місці обстрілу загинув працівник міського комунального підприємства, ще четверо комунальників поранені, повідомив в Telegram голова ОВА Прокудін.

Раніше в марафоні "Єдині новини" керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк повідомила, що російські війська намагаються підтягнути рівень обстрілів по правобережжю до попередніх діб.

За її словами, в ніч з 30 на 31 липня армія РФ потужно обстрілювала Херсон — 10 разів. Пошкоджені будинки. Інформація про поранених та загиблих уточнюється.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок