Поліцейські затримали франківця-псевдомінера

Поліцейські затримали франківця-псевдомінера

Поліцейські затримали франківця-псевдомінера
. управління Національної поліції в Івано-Франківській області

Поліцейські затримали 24-річного франківця, який повідомив неправдиву інформацію про замінування нічного клубу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі, пишуть на сайті управління поліції в області.

8 серпня, о 02:45, чоловік, якого напередодні охоронці нічного клубу не впустили у заклад, анонімно зателефонував на лінію "102". Він розповів, що клуб на вулиці Івасюка замінували. У відповідь на дзвінок поліцейські, рятувальники, представники Служби безпеки оглянули приміщення, але вибухових предметів не знайшли.

Поліцейські затримали франківця-псевдомінера
Франківця, який попередив про замінування, напередодні не впустили у клуб, фото: управління Національної поліції в Івано-Франківській області. управління Національної поліції в Івано-Франківській області

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 259-ю Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, шостого серпня поліцейські шукали вибухівку на зупинці громадського транспорту біля Церкви Царя Христа в Івано-Франківську.

У червні рятувальники шукали вибухівку у ліцеї в селі Стецева Снятинського району. Повідомлення про замінування надійшло на електронну пошту колцентру СБУ в Києві.

На початок