У Чернівецькій районній раді обрали нового голову: що про нього відомо

У Чернівецькій районній раді обрали нового голову: що про нього відомо

У Чернівецькій районній раді обрали нового голову: що про нього відомо
. Микола Куцак став новим головою Чернівецької райради. Фото: facebook/Микола Куцак

Микола Куцак став новим головою Чернівецької райради. Його кандидатуру запропонувала фракція "Слуга народу" – депутати підтримали цю пропозицію одноголосно. Попередній голова ради Руслан Домніцак склав повноваження, бо став заступником голови обласної адміністрації з оборонних питань.

Про це передає кореспондентка Суспільного з сесійної зали.

Усі фракції районної ради могли подавати свого кандидата на посаду голови. Це зробила лише фракція "Слуга народу" – вони запропонували Миколу Куцака. На голосуванні його кандидатуру одноголосно підтримали 36 депутатів, які були присутні на сесії.

Що відомо про Куцака

Микола Куцак 15 років пропрацював у відділі карного розшуку. У 2017 році він звільнився з правоохоронних органів. Згодом працював підприємцем. Також брав участь в АТО, повідомив Куцак у коментарі Суспільному.

Куцак має вищу освіту. На місцевих виборах 2020 року балотувався до Чернівецької міської ради від партії "Слуга народу" – тоді його не обрали, йдеться на платформі громадського руху "ЧЕСНО". У райраді входив до фракції "Слуга народу".

Що відомо про голів Чернівецької районної ради:

  • Руслан Домніцак був головою Чернівецької районної ради з 2020 року. Його обрали від партії "Слуга народу". У липні Кабінет Міністрів погодив призначення Руслана Домніцака на посаду заступника голови Чернівецької обласної військової адміністрації. Він буде займатися оборонними питаннями.
  • Домніцак склав повноваження голови ради, однак залишився депутатом.
  • 27 липня головою райради став Микола Куцак.

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

Станьте частиною Суспільне Чернівці: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок