Армія РФ 46 разів обстріляла Херсонщину, поранені дві людини

Армія РФ 46 разів обстріляла Херсонщину, поранені дві людини

Доповнено
Згоріла техніка фермерів, Бериславський район, Херсонщина
. Херсонщина, Бериславський район, зруйнована обстрілами будівля фермерського господарства, 23 липня 2023 р. Фото: Поліція Херсонської області/Facebook

Упродовж 24 липня армія РФ 46 разів обстріляла територію Херсонської області. Випустила 250 снарядів. Поранені дві жінки у Бериславському районі, повідомив в телемарафоні "Суспільне. Спротив" керівник пресофісу ОВА Олександр Толоконніков.

"Вони отримали поранення середнього ступеня важкості, опіки. Їх відразу доставили до медичного закладу. Зараз лікарі займаються ними", — сказав Толоконніков.

Також за його словами, армія РФ продовжує обстрілювати Херсон, зокрема Корабельний район. 24 липня зафіксували скиди авіабомб, сказав керівник пресофісу ОВА.

Голова ОВА Олександр Прокудін повідомив в Telegram, що внаслідок обстрілів Херсонщини 24 липня російські снаряди влучили у житлові квартали населених пунктів області, систему життєзабезпечення загальноосвітньої школи та торговельне приміщення у Бериславському районі.

За попередньою інформацією, російські війська обстріляли 24 липня Берислав з артилерії. Прокурори розпочали досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни, йдеться у Telegram Херсонської обласної прокуратури.

Що відомо про обстріли Херсонщини 24 липня

За даними Генштабу ЗСУ, армія РФ минулої доби з артилерії била по Бургунці, Львовому, Тягинці, Микільському, Дніпровському, Станіславу та Херсону.

Російські війська обстріляли Станіслав на Херсонщині. Пошкоджені чотири будинки та лінія електропередач, виникла пожежа.

Військові РФ обстріляли передмістя Херсона поблизу Антонівського мосту. Скинули авіабомби в районі Берислава, інформацію щодо руйнувань та постраждалих уточнюють. Також влучили в котельню однієї зі шкіл у Тягинці.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок