Вистава "Шантрапа" у Черкасах зібрала 24 тисячі гривень на ЗСУ

Вистава "Шантрапа" у Черкасах зібрала 24 тисячі гривень на ЗСУ

Вистава "Шантрапа" у Черкасах зібрала 24 тисячі гривень на ЗСУ
. Суспільне: Черкаси

24 тисячі гривень на ЗСУ зібрали організатори благодійного показу вистави "Шантрапа" у Черкаському обласному драматичному театрі. Розповіла Суспільному режисерка Наталія Вігран.

Черкащанка Євгенія Прісєкіна, перш ніж зайняти місце у залі театру, робить донат. Прийшла подивитися виставу зі всією родиною.

"Ми із задоволенням прийшли, тому що — це благодійна місія. Так можна сказати сьогодні, підтримати наших хлопців ЗСУ".

Пані Ірина також прийшла на виставу. Останнім часом намагається якомога частіше відвідувати театр та вважає, що хоч зараз воєнний час, але проведення таких заходів на часі:

"У воєнний час це дуже добре, що люди приходять і людей багато, тому ми в принципі намагаємось ходити на такі цікаві події. прийшли провести гарно час, подивитися на наших акторів, що вони таке цікаве придумали".

"Шантрапа" у Черкасах зібрала 24 тисячі гривень на ЗСУ
Суспільне: Черкаси

Кожен із глядачів зможе впізнати себе у виставі, пояснив актор вистави Олександр Кузьмін:

"На мою думку, ця вистава для глядача цікава тим, що трішки прочиняє залаштункове життя акторів. Мій персонаж талановитий, нормальний, класний, він грає комічні ролі, він робить все по-простому, але одразу прийняв рішення бути поруч з начальством і тому він має певні переваги".

У комедії з елементами капусника "Шантрапа" головна мета – показати залаштункове життя акторів. Так свою постанову описала режисерка Наталія Вігран:

"Вистава про нас, про акторів, про те, що відбувається за лаштунками. Вистава дуже давня. Класична. Її автор — Панас Саксаганський, але вона дуже дотична до нашого часу, до того, що відбувається в театрі, за лаштунками".

Вистава "Шантрапа" у Черкасах зібрала 24 тисячі гривень
Суспільне: Черкаси

Окрім цього, показ має доброчинну мету, додала Наталія Вірган:

"Вхід на виставу – це донат на ЗСУ. Ми збираємо кошти, які передамо в батальйон нашого співробітника, заступника директора по глядачу Романа Бурлакова, в них дуже багато нагальних потреб і ми вирішили таким чином їм допомогти".

Вистава "Шантрапа" у Черкасах
Суспільне: Черкаси

Маєте новину про події з життя на Черкащині? Надсилайте сюди

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

На початок