Вирок у справі щодо аварії під Бричківкою можуть оголосити 6 серпня

Вирок у справі щодо аварії під Бричківкою можуть оголосити 6 серпня

Вирок у справі щодо аварії під Бричківкою можуть оголосити 6 серпня
. Суспільне Полтава

Полтавський райсуд завершив розгляд справи щодо аварії під Бричківкою. Зокрема, на засіданні 4 серпня розглянули усі докази і провели судові дебати.

Олексій Сердюков, обвинувачений
Олексій Сердюков, обвинувачений. Суспільне Полтава

Тепер суддя Леонід Шелудяков має оголосити вирок. Це він може зробити не раніше 6 серпня, розповіли у пресслужбі суду.

Прокурор Полтавської місцевої прокуратури Олександр Гладченко розповів:"Досліджено докази сторони обвинувачення, досліджено протоколи слідчих дій, висновків судових експертиз. Також сторона захисту надала ряд доказів. Вже відбулися судові дебати, сторона обвинувачення висловила позицію щодо міри покарання,висловили своє бачення потерпілі і сторона захисту".

Загалом справу по суті у суді розглянули за місяць.

Нагадаємо, 13 липня 2019-ого біля села Бричківка у Полтавському районі зіткнулися «Toyota» та «Жигулі». Водій іномарки виїхав на зустрічну смугу. Тоді четверо людей травмувалися, а пасажирка ВАЗу загинула. За кермом «Toyota» був підприємець та керівник інтернет-ресурсу «ЗМІСТ» Олексій Сердюков. Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть». У справі четверо потерпілих. Обвинуваченим є Олексій Сердюков. Якщо його провину доведуть, то чоловіка можуть ув’язнити на термін від 3 до 8 років.

На початок