На війні загинув боєць з Херсонщини Костянтин Яременко

На війні загинув боєць з Херсонщини Костянтин Яременко

На війні загинув боєць з Херсонщини Костянтин Яременко
. Загиблий військовий з Херсонщини Констянтин Яременко Фото: Володимир Літвінов/Telegram

Під час виконання військового обов’язку на російській війні загинув житель Херсонської області Костянтин Яременко, повідомив у Telegram керівник Бериславської РВА Володимир Літвінов.

Військовий був жителем Високого Тягинської територіальної громади Бериславського району. Він загинув 22 травня 2023 року.

"Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас", — йдеться у повідомленні.

Раніше ОВА повідомила, що 11 липня у Херсоні попрощались з двома військовослужбовцями, які загинули в боях за Україну. На Донеччині загинув старший матрос Сергій Самойлов. Життя 33-річного молодшого сержанта Костянтина Кузьміна обірвалося під час виконання бойового завдання у Херсоні.

У бою на Запорізькому напрямку загинув житель Херсонської області Роман Пирог. Він був кулеметником, загинув у бою на Запорізькому напрямку 5 липня 2023 року. За інформацією СВА, він був випускником Каланчацької ЗОШ № 2.

Також на російській війні загинув житель Херсонської області Артем Унгур'ян. Він був сиротою. У 2021 році закінчив навчання у Новокаховському ПТУ, отримав професію — верстатник широкого профілю. Загинув на фронті кілька днів тому — Новокаховське ПТУ №14.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок