Рятував курей під час повені. На Івано-Франківщині потонув 77-річний чоловік

Рятував курей під час повені. На Івано-Франківщині потонув 77-річний чоловік

Рятував курей під час повені. На Івано-Франківщині потонув 77-річний чоловік
. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Під час повені 7 липня 2023 року втопився 77-річний житель села Нижній Вербіж Коломийського району Івано-Франківської області. Про це Суспільному розповів голова Нижньовербізької сільської громади Ярослав М'якушак.

З його слів, чоловік, який втопився, був майстром по дереву.

"Він добре себе почував на свої роки. Втопився під час повені, рятуючи курей. Таку причину смерті підтвердив паталогоанатом", — каже Ярослав М'якушак.

За цією подією поліція внесла відомості у Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 з поміткою "нещасний випадок", повідомив Суспільному речник обласної Нацполіції Андрій Яцків.

"7 липня 2023 року о 17:41 до чергової частини Коломийського районного відділу поліції надійшло повідомлення від підрозділу ДСНС в Івано-Франківській області про те, що в селі нижній Вербіж на вулиці Коновальця на власному подвір'ї знайшли померлого чоловіка", — розповів Андрій Яцків.

Що відомо про повінь у селі Нижній Вербіж

Унаслідок негоди 7 липня 2023 року на Івано-Франківщині підтопило Коломийський, Косівський, Калуський та Надвірнянський райони.

Найбільш критична ситуація була у Коломийському районі. Тут підтопило приблизно 400 домогосподарств. До ліквідації залучили 70 рятувальників, 21 одиниця техніки.

У селі Нижній Вербіж Коломийського району через дощі піднявся рівень води у річці Сопівка. За кілька хвилин проїзд до центру села був заблокований.

Підписуйтеся на новини Суспільне Івано-Франківськ у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок